Loopbaan

Welkom bij Home Cleaning Services

Een facilitair bedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van het dagelijks leven van onze klanten door middel van een uitgebreide reeks diensten. Of het nu operationeel of strategisch is, we zijn ervan overtuigd dat elk lid van ons team een essentiële rol speelt in ons succes. We zijn er trots op dat we een verscheidenheid aan profielen werven om aan onze uiteenlopende behoeften te voldoen.

We hechten veel waarde aan diversiteit en inclusie en streven ernaar een werkomgeving te bieden waarin iedereen zich kan ontplooien en volledig kan bijdragen aan onze gezamenlijke doelen.

Sluit je bij ons aan en maak deel uit van onze missie om diensten van hoge kwaliteit te leveren terwijl je je carrière ontwikkelt in een bedrijf waar voor elk talent een plaats is.

WAAROM LID WORDEN VAN ONS?

Ontwikkeling en carrièremogelijkheden

We geloven sterk in het belang van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het is ons beleid om in de eerste plaats van binnenuit te promoveren en onze werknemers echte carrièremogelijkheden te bieden. Of je nu aan het begin van je carrière staat of vooruit wilt, wij bieden je de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om je professionele doelen te bereiken.

Inclusieve en respectvolle werkomgeving

We waarderen diversiteit en zetten ons in om een inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Bij Home Cleaning Services wordt elke werknemer aangemoedigd om ideeën aan te dragen en actief bij te dragen. We streven naar een positieve bedrijfscultuur die een gezonde balans tussen werk en privé bevordert.

Positieve impact en bijdrage aan de gemeenschap

Werken bij onze Groep betekent deel uitmaken van een team dat echt invloed heeft op het dagelijks leven van onze klanten. Onze facilitaire diensten spelen een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van veel mensen.

Services facilitaires - Home Cleaning Services Carrières

WIL JE BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Geen geschikte functie gevonden? Stuur dan je open sollicitatie naar job@hcsnet.be

Studentenjob - Schoonmaakmedewerker

Brugge en Ternhout, België

We zijn op zoek naar dynamische, gemotiveerde studenten om ons team te versterken als oppervlaktetechnicus. Onder toezicht van onze managers ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze commerciële ruimtes en hotelkamers.

“Werk is niet alleen een taak die je moet voltooien, het is een kans om een positieve en blijvende stempel op de wereld te drukken.”