Tapijtreiniging

De toegepaste methode zal worden bepaald aan de hand van het type tapijt en de staat waarin het zich bevindt.

REINIGING VAN TAPIJTEN EN VLOERKLEDEN

Om hun nieuwe glans te behouden, hebben tapijten en vloerkleden regelmatig onderhoud nodig. Daarom raden wij u aan uw tapijten en vloerkleden regelmatig te luchten om de ophoping van bacteriën en stof te verminderen.

Vervolgens wordt aanbevolen om minstens één of twee keer per jaar een grondige reiniging door professionals te laten uitvoeren. Een regelmatige tapijtreiniging maakt het dus mogelijk om enerzijds uw tapijt veel langer te bewaren en anderzijds de hardnekkigste vlekken te verwijderen. Bovendien is het duidelijk dat de frequentie van de reiniging zal variëren afhankelijk van de locatie van het tapijt. Uw deurmat heeft immers meer onderhoud nodig dan uw minder blootgestelde oppervlakken.

Om deze redenen, en om het beste resultaat te garanderen, zal de toegepaste methode worden gedefinieerd in functie van het type tapijt (wol, katoen, shaggy…) en de toestand ervan.

GARANTIE VAN EEN KWALITEITSVOLLE REINIGING

Gezien onze ervaring op dit gebied teruggaat tot de oprichting van het bedrijf in 1971 en wij de kwaliteit van de reiniging garanderen, raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met Home Cleaning Services. Zo profiteert u van een gratis offerte en een team dat tot uw beschikking staat.

CONTACT OPNEMEN