april 12 2022 0Comment
Pikit - Audit immobilier

Pikit – De vastgoedauditspecialist

Lancering Pikit

 

Vandaag kondigen we met trots de lancering aan van ons nieuwste project: Pikit.

Pikit is een nieuw concept dat zich richt tot alle spelers in de vastgoedsector, aangezien het in de eerste plaats tot doel heeft het beheer ervan te optimaliseren.

Na een analyse van de markt en verschillende maanden van ontwikkeling is ons team verheugd u dit opwindende en innoverende project voor te stellen.

Het idee voor het project

Het idee voor dit project ontstond heel snel uit een eenvoudige vaststelling wanneer onze schoonmaakploegen of klusjesmannen aan het werk waren in kantoren, winkels, flatgebouwen of tweede verblijven.

Deze vaststelling was de ongegronde waardevermindering van een eigendom.

Sommige plaatsen verliezen immers hun aantrekkingskracht door eenvoudige verwaarlozing, die met zeer weinig middelen kan worden rechtgezet en de waargenomen waarde van het onroerend goed aanzienlijk kan verhogen.

Daarnaast werden wij tijdens sommige van de bezoeken zelfs geconfronteerd met veiligheidsproblemen. Een branddeur die niet sluit of een brandblusser die niet in orde is, kan catastrofaal zijn.

Daarom leek het ons vanzelfsprekend om de beste oplossing te creëren om alle anomalieën in verband met uw onroerend goed op te sporen.

Het concept

 

Het concept is eenvoudig: een inspecteur bezoekt uw woning en maakt met behulp van een speciaal ontwikkelde mobiele applicatie een foto of een video van het vastgestelde probleem. Vervolgens wordt het probleem beschreven en worden een oplossing, een begroting en een geraamde duur van de interventie voorgesteld.

Tijdens dit bezoek voert de inspecteur, afhankelijk van het soort onroerend goed, zijn analyse uit aan de hand van een vooraf opgestelde checklist. Hij kan bijvoorbeeld de toestand van het zwembad in een tweede verblijf of de toestand van de fietsruimte in een kantoorgebouw controleren. Deze lijst van te controleren punten is zeer volledig, maar niet uitputtend, omdat zij kan worden aangepast naar gelang van de locatie: flatgebouwen, kantoren, woningen, winkels, enz.

Wat is er zo bijzonder aan dit concept? Het is het rapport dat via de applicatie wordt gegenereerd en dat de klant kan raadplegen op zijn persoonlijke pagina.

Via deze persoonlijke pagina heeft hij toegang tot al zijn eigendommen en kan hij alle rapporten bekijken die in de voorgaande weken, maanden of jaren zijn opgesteld. Hierdoor zal hij een beter zicht krijgen op zijn volledige vastgoedportefeuille en de evolutie ervan.

Pikit - Audit immobilier

De voordelen

Hoewel er verschillende zijn, is de belangrijkste, zoals hierboven vermeld, een beter beheer van het onroerend goed met betrekking tot de veroudering ervan. Pikit stelt de spelers in deze sector echter ook in staat tijd te besparen, het budgetbeheer te verbeteren en de tevredenheid van de bewoners te garanderen.

 

Wij nodigen u uit om onze brochure te downloaden of een bezoek te brengen aan onze website www.pikit.be.

U kunt ons ook bellen op 02 649 55 11 om te bespreken wat Pikit voor u kan betekenen.

hcsnetbe

Write a Reply or Comment