februari 12 2019 0Comment
Nouveaux bureaux Home Cleaning Services

Nieuwe kantoren voor de teams van Home Cleaning Services

Nieuwe projecten, nieuwe kantoren, nieuwe collega’s!

Home Cleaning Services breidt uit! Er komen nieuwe projecten en de teams verwelkomen nieuwe collega’s. We hadden dus logischerwijs meer ruimte nodig. En wie ruimte zegt, zegt NIEUWE KANTOREN!

Maar laten we eerst vertellen hoe we zover gekomen zijn vooraleer we uitweiden over de vestiging in de César Franckstraat 33 in Elsene.

1971

Alles begon in 1971. Het familiebedrijfje Home Cleaning Services wilde de specialist van de schoonmaaksector worden. Enkele jaren later had HCS zijn sporen op de Belgische markt verdiend en beschikte de onderneming over een bijzonder gediversifieerde klantenportefeuille. Grote ondernemingen zoals Google, L’Oréal, AG Real Estate en vele anderen maakten er deel van uit.

1995

In 1995 werd HouseKeeping opgericht. Na een geweldig succes besliste de familie Dupont dus om zich in de hotelsector te storten. Met momenteel zo’n 50 hotels in België is HouseKeeping Cleaning Services een van de marktleiders van de sector.

2005

In 2005 breidde het team verder uit met de opening van de dienstenchequekantoren. Dat systeem stelde particulieren in staat om een huishoudhulp met dienstencheques te betalen. Het was een revolutionaire methode die de betaling gemakkelijker, maar vooral veilig maakte.

2012

Zeven jaar later werd Handy Belgium opgericht. Er was een grote vraag naar klusjesmannen, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Het was de bedoeling om een bijstandsdienst voor personen voor allerhande kleine en grote werkzaamheden aan te bieden.

2015

In 2015 deed HM&FS zijn intrede. Deze groep is op zijn beurt gespecialiseerd in dienstverlening aan personen en bedrijven.

2017

In 2017 ging HM&FS een samenwerking aan met la Libre Belgique. Daaruit ontstond de dienst Uw Conciërgedienst by La Libre. Dat digitale platform brengt klanten en dienstverleners met elkaar in contact.

Waarom verhuist Home Cleaning Services? Eerst en vooral blijft het team van dag tot dag groeien. Er ontstaan nieuwe behoeften en/of diensten. Het team, dat oorspronkelijk slechts tien personen telde, bestaat vandaag uit ruim vierhonderd medewerkers! We hopen dat die groei zich voortzet.

De nieuwe kantoren bevinden zich in de César Franckstraat 33. Meer ruimte om nog beter te kunnen werken!

debora

Write a Reply or Comment